Cameron Diaz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cameron Diaz

Cameron Diaz voelt zich ‘compleet’ zonder acteercarrière

|
|

Laatste update:

Actrice Cameron Diaz zegt in een interview met Kevin Hart dat ze zich compleet voelt nu ze niet meer acteert. In de Peacock-talkshow Hart to Heart kijkt de There’s Something About Mary-actrice terug op haar reden om te stoppen met acteren en hoe ze zich daar nu over voelt.

Goed dus, want ze geeft aan dat ze zich ‘compleet’ voelt, nu ze niet meer met acteren bezig is. Het nam te veel bezit van haar leven, zegt ze. “Als je je voor een lange tijd op iets stort, dan ben jij ‘het talent’. Alle delen van jou die dat niet zijn, die worden dan aan andere mensen overgelaten.”

Een machine

De 48-jarige Cameron Diaz omschrijft het als iets waarbij zij een machine was, maar dat haar persoonlijke, spirituele zelf realiseerde dat ze zich tekort deed. Niet dat ze geen liefde heeft voor acteren, maar er waren simpelweg te veel delen van haar leven waarmee ze de verbinding verloor.

Een eenvoudiger leven voor Cameron Diaz

Een iets eenvoudiger leven, zonder constant de spotlight aan of je juist moeten verstoppen voor de pers en fans. “Ik wilde mijn leven beheersbaar maken voor mezelf. Mijn routine van vandaag de dag is letterlijk wat ik allemaal zelf kan doen, dat voelt geweldig. Ik voel me compleet.”

Benji Madden

Diaz heeft haar leven inderdaad heel anders ingericht, mede omdat ze haar man -muzikant Benji Madden- ontmoette na haar acteercarrière. Inmiddels hebben ze dochter Raddix. “Vroeger had ik nooit tijd gehad voor al die dingen”, zegt Cameron openhartig. Niet dat ze alleen de vrouw en de moeder van is: ze heeft haar eigen wijnmerk Avaline.

Wij zouden nog steeds graag zien dat Cameron Diaz terugkeert naar Hollywood, maar als ze zo gelukkiger is, dan leggen we ons daar met frisse tegenzin bij neer. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder