Calista Flockhart in Ally McBeal

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Calista Flockhart in Ally McBeal

‘Calista Flockhart keert terug in Ally McBeal-reboot’

|
|

Laatste update:

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat we afscheid namen van Ally McBeal. Maar volgens de laatste berichten wordt er druk gewerkt aan een reboot van deze romantische advocatenserie.

In Ally McBeal volgden we avonturen van een ambitieuze strafpleiter die komt te werken op een advocatenkantoor. Helaas ontdekt Ally al snel dat zij moet samenwerken met een van haar ex-geliefden. En het feit dat zijn nieuwe echtgenote ook een van haar nieuwe collega’s is, maakt de situatie er beslist niet gemakkelijker op!

Neurotische advocate

Dit weekend schrijft TV Line dat er een reboot van Ally McBeal in de maak is. En Calista Flockhart zou een serieuze kandidaat zijn voor de titelrol. Heel verrassend is dit ook weer niet; deze actrice speelde in de originele reeks ook de rol van de neurotische advocate. Naar verluidt keert David E. Kelley, de bedenker van Ally McBeal, terug als uitvoerend producent van deze reboot.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Robert Downey Jr.

Ally McBeal ging in 1997 in première en wist in de loop der jaren een grote schare fans aan zich te binden. Ook de critici vielen als een blok voor deze gevatte advocatenserie. Ally McBeal won maar liefst vier Golden Globes, waaronder die van beste comedyserie. Bijzonder: ook Robert Downey Jr. werd bekroond met een Golden Globe. Deze Marvel-acteur speelde later in de serie een van de kerels die het hoofd van de titelheldin op hol bracht!

Lees verder