Caitlyn Jenner wil Marvel-schurk spelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caitlyn Jenner wil Marvel-schurk spelen

Caitlyn Jenner wil Marvel-schurk spelen

|
|

Laatste update:

Caitlyn Jenner ziet ze vliegen. ‘s Werelds beroemdste transgender wil graag een grote schurk spelen in een Marvel-film. En dat terwijl Jenner pas één keer een grote filmrol heeft gespeeld, en dat was nog wel in de Razzie-winnende Village People-film “Can't Stop The Music” uit 1980, toen Caitlyn nog Bruce heette.

“Ze hebben vast wel een gemene koningin ofzo”

In een openhartig interview met het vakblad Variety droomt de reality-ster erover om haar acteercarrière weer op te pikken. En zij wil dan niet klein beginnen, maar meteen voor het grootste van het grootste gaan: “Ik wil in een Marvel-film de stoerste slechtste vrouw spelen die je ooit gezien hebt” aldus Jenner. “Ze hebben vast wel een gemene koningin of een gemene dame ofzo”. Wel eens van research gehoord Caitlyn? Toch heeft de 68-jarige celeb daarna een argument waarmee ze wel een punt heeft: “Ze hoeven alleen de make-up en het kostuum te regelen. Ik heb zelf de diepe stem al”.

Frappante cameo

De afgelopen jaren dook Caitlyn maar in een handvol films op, ze was in 2014 te zien in de komedie “The Hungover Games”, een slecht ontvangen parodie op The Hangover en the Hunger Games. Ook was zij heel frappant eventjes te zien in Adam Sandlers komedie Jack and Jill uit 2011, over een man die zich als vrouw voordoet. Deze film stamt uit 2011, vier jaar voordat Caitlyn in Bruce veranderde.

In Jack & Jill duikt Jenner op in een uitvoering van het Shakespeare-stuk Richard III, dus wellicht denkt ze nu dat ze Shakespeare gedaan heeft. Misschien dat het daarom zo in haar bol geslagen is met die Marvel-acteeraspiraties.

De kans is klein

Toch zijn de wonderen de wereld nog niet uit natuurlijk; David “The Hoff” Hasselhoff dook immers ook op in Guardians of The Galaxy Volume 2, dus wie weet kan Caitlyn ook nog een cameo doen. Hoewel... Aangezien Disney laatst nog een regisseur de laan uitstuurde voor Tweets van negen jaar geleden is de kans klein dat ze een onervaren reality-ster met een dodelijk auto-ongeluk op haar geweten een rol in een film zullen geven.

Feest!

Wie ooit nog eens met Oud en Nieuw in Australië is kan daar na het vuurwerk het nieuwe jaar inluiden met “Can't Stop The Music”, nog steeds Jenners grootste rol. Deze Origins-film over de Village People is zo slecht dat de Razzie Awards speciaal hiervoor in het leven zijn geroepen. Toch wordt deze discofilm al sinds jaar en dag elke Oud en Nieuw net na middernacht uitgezonden Down Under. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar.

Lees verder