Cadeautje: Twee extra afleveringen besteld van Will & Grace

Veronica Superguide logo
Cadeautje: Twee extra afleveringen besteld van Will & Grace

Cadeautje: Twee extra afleveringen besteld van Will & Grace

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Da's fijn nieuws zo op de vroege ochtend: de Amerikaanse televisiezender NBC heeft twaalf in plaats van tien afleveringen besteld van de serie Will & Grace.

Opnames gestart!

NBC liet in januari weten dat de populaire komedieserie terugkeert bij de zender na een afwezigheid van ruim tien jaar. Volgens Deadline heeft NBC veel vertrouwen in het succes van de serie en maakt het graag sier met de comeback. Ook laat de zender weten dat de productie van het nieuwe seizoen in volle gang is.

Verkiezingsspotje

Er gingen al langer geruchten dat de serie terug zou keren. NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit en in september verscheen er een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje, maar dit was wel de aanzet voor onderhandelingen over een nieuw seizoen.

Emmy Awards

Will & Grace won tussen 1998 en 2006 liefst 16 Emmy Awards en werd gezien als belangrijke mijlpaal omdat de Amerikaanse komedie als eerste openlijk homoseksuele personages had. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwste seizoen van Will & Grace te zien is. Bekijk hieronder alvast een heel korte (een aantal luttele seconden) teaser.

Lees verder