Olke uit Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olke uit Boer zoekt Vrouw

Na overlijden grote liefde en scheiding alsnog liefdesgeluk voor BzV-Olke

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Texaans-Friese koeienboer Olke, die we kennen uit Boer zoekt vrouw Internationaal, komt met mooi nieuws: na het overlijden van zijn grote liefde en een scheiding, is Olke nu weer gelukkig in de liefde.

De Amerikaanse Jenny heeft het hart van Olke gestolen! "Ik kende haar vader al, maar ik had haar nooit bekeken als iemand om een relatie mee te hebben. Steeds vaker maakten we een praatje en toen was ineens die klik daar", zegt hij op de officiële Boer zoekt Vrouw-site. "Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn, we hebben nooit ruzie. En we kunnen fantastisch overweg met elkaars kinderen. Ze is zo’n lieve, zorgzame en begripvolle vrouw. Ik ben zo blij met haar." #Couplegoals!

Bewogen liefdesleven

Dat er de laatste jaren nogal wat gebeurde in het (liefdes)leven van Olke, is... nogal een understatement. Hij hield geen relatie over aan zijn Boer zoekt Vrouw-deelname, maar vond niet lang daarna de liefde bij een briefschrijfster, Karen, die in hetzelfde dorp woonde. Een jaar nadat Olke en Karen elkaar vonden, overleed ze aan de gevolgen van borstkanker. In 2019 kwam Hilda op Olkes pad en al snel trouwden ze, maar helaas hield het huwelijk geen stand.

Na overlijden grote liefde en scheiding alsnog liefdesgeluk voor BzV-Olke
Olke in Boer zoekt Vrouw

Put a ring on it

Nu is Olke weer helemaal gelukkig... en hoe! Hij wilde het eerst rustig aan doen, maar vroeg zich al snel af waarom hij dat eigenlijk zou doen. Dit is d'r! "Ik heb haar ten huwelijk gevraagd midden in de sneeuw, tijdens een picknick op het land waar we onze eerste date hadden. Romantischer kon bijna niet. Onze bruiloft was ook heel mooi. We hebben allebei een grote familie; en er kwamen ook nog mensen van de kerk. Het was een prachtig feest in de openlucht."

Olke 2.0

Dit is niet de enige verandering in Olkes leven. Zo gooide hij zijn boerderij in de verkoop en trok hij bij Jenny in. "Mijn leven is echt een rollercoaster geweest. Ik zou het graag wat rustiger aan doen. Hoe precies, dat weet ik nog niet. Maar ik hoop dat er iets nieuws op mijn pad komt wat nu bij me past en waar ik mijn geld mee kan verdienen. Het liefste blijf ik wat met dieren doen, maar niet meer zo intensief als nu.

Olke is het programma nog steeds erg dankbaar. “Ondanks mijn tegenslagen in de liefde, bleef ik er altijd in geloven. En door Boer zoekt vrouw durfde ik Jenny bijvoorbeeld ook heel makkelijk mee uit te vragen. Ik wilde zo graag een lieve vrouw; en dat is gelukt!

Over BzV gesproken: het nieuwe seizoen van de reguliere reeks begint bijna!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder