• Boer zoekt Vrouw

BzV Maud vindt relatie met boer Evert ‘niet makkelijk’

Evert en Maud

De bloeiende relatie tussen boer Evert en Maud was een van de verrassingen van het vorige Boer zoekt Vrouw-seizoen. Ze zijn nog steeds bij elkaar, maar er zitten wel wat haken en ogen aan, vertelt ze nu aan Yvon Jaspers in Onze Boerderij: En Nu Zelf!.Het is niet makkelijk of zo, hoor.

Hard werken

In mei zegde Maud de huur van haar appartement op en trok ze in bij Evert op de boerderij in Ruinerwold. Maud is gelukkig met haar man, maar hard werken is het ook. Letterlijk en figuurlijk!

Wonen met een vrouw

Maar ik leef ook nog na acht jaar weer met een man samen. [Evert] die ook niet heel veel gewend is met een vrouw om zich heen. Dat is allemaal gedoe. Het heeft best wel impact.

Gebruiksaanwijzing

Toch werken ze samen gestaag aan hun liefde en Maud noemt Evert “een bijzondere man”. Ze zijn graag samen. Je moet elkaars gebruiksaanwijzing heel goed leren lezen. Dat is soms wel even ingewikkeld, maar we beginnen elkaar steeds beter te begrijpen.’’

Op een eiland

Van het boerenleven houdt Maud ook steeds meer. Het is geweldig voor zelfontplooiing en ze beschrijft de boerderij als ‘wonen op een eiland’. Een heleboel dagen lijken op elkaar, maar er gebeurt toch iedere keer weer wat anders. Dat past heel goed bij mij. Ik ben wat meer Maud geworden. Denk ik, uiteindelijk.’’

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw heeft nog geen startdatum.