BzV-Maud met Evert en zus Fleur

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
BzV-Maud met Evert en zus Fleur
Boer zoekt VrouwNPO

BzV-kijkers in shock door zus Maud: 'Ze is een kloon!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Vanaf aflevering één zijn BzV-kijkers in de ban van Maud. Boer Evert koos gisteravond met volle overtuiging voor deze eigenzinnige en knetterverliefde deelneemster. En daardoor werden kijkers getrakteerd op de zus van Maud: "Er is nóg een Maud!"

Knetterverliefd

Boer Evert verklaarde Maud de liefde aan de keukentafel: hij voelt voor haar veel meer dan voor Nans. Maud, die al lang in vuur en vlam stond door de boer van weinig woorden, kon haar geluk niet op. Nu mocht ze het van de daken schreeuwen, ze is gewoon harstikke verliefd. "Alles is goed. Ik vind alles leuk. (…) Het is lang geleden dat ik dat gevoel heb gehad."

Kloon van Maud

Na het keuzemoment ging Evert op bezoek bij publiekslieveling Maud, waar hij haar hangmat bewonderde. Daarna stond er een ontmoeting met zijn kersverse schoonzus op het programma. De tortelduifjes reden samen naar haar huis toe, waar zus Fleur ze al stond op te wachten. Kijkers weten niet wat ze meemaken: er is dus nóg een Maud. De gelijkenissen vallen namelijk niet te ontkennen. "Fleur is een echte copy/paste van Maud", merkt een kijker op. Een ander ziet het als bewijs dat Maud echt zo eigenzinnig is, en geen rol speelt. "10 seconden met zus Fleur en het is zeker: Maud speelt geen rol. Dit is de paplepel. Één op één."

Pril geluk

Ook Evert viel bijna van zijn stoel. "Ze lijken veel op elkaar", merkte hij op. "Je kunt goed zien dat het zussen zijn. En ze babbelen wel wat." Verder ging de ontmoeting goed: zus Fleur staat helemaal achter het prille liefdesgeluk. "Dat het Evert-avontuur nu gebeurt, ja dat valt heel erg op zijn plek", vertelde ze. "Maud is ook wel een tijdje in haar schulp geweest, met haar huisdieren en haar wereldje. Maar nu gaat ze weer open en dat is hartstikke goed."

Boer Zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20.25 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder