BzV-Janine deelt liefdesfoto met Sander: 'Teamwork'

Janine en Sander
© Linelle Deunk/KRO-NCRV

In Boer zoekt Vrouw was de Limburgse Janine de eeuwige twijfelaar, inmiddels is ze overtuigd van haar liefde voor de Friese Sander. Het is nog altijd dik aan tussen de BzV-kandidaten.

Liefdesfoto

Het was nog spannend of Janine en Sander het zouden redden als stel. Terwijl Sander er vol voor ging, stond Janine lange tijd op de rem. Maar de aanhouder wint, blijkt nu. De tortelduifjes zijn dolgelukkig met elkaar en dat mag iedereen weten. De bindingsangst is zo goed als weg bij de boerin: ze deelt zelfs een liefdesfoto op Instagram!

Geen schaapjes

Janine heeft een selfie gemaakt met haar kersverse vriend. Ze staan in de koeienstal waar Sander aan het werk is. "Dat is even wat anders dan schaapjes", geeft de schapenboerin toe. Natuurlijk helpt ze hem een handje mee. "Teamwork"

Mooi stel

Fans zijn dolblij dat Janine en Sander elkaar helemaal hebben gevonden. "Dit ziet er zó uit alsof het allemaal klopt", reageert een Instagramvolger. "Jullie zijn leuk samen, ook tussen de koeien", merkt een ander op.

Niet vanzelf

Janine en Sander wandelden hand in hand de Boer zoekt Vrouw-reünie binnen. Een grote verrassing! Dat deze twee elkaar toch vonden, had zeker niet iedereen verwacht. Het ging ook allemaal niet vanzelf, gaf Janine eerlijk toe. Ze maakte het zelfs even uit met Sander, om 'm daarna toch weer met open armen te ontvangen. 

Rustig aan

Waarom ze het dan tóch aandurfde met Sander vertelt ze in een interview op de Boer zoekt Vrouw-site. "Ik heb toen rustig de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en echt goed na te denken. De druk is er dan af, en het ‘moeten’ ook. En dan ga je elkaar toch missen en je blijft elkaar wel spreken", legt Janine uit. Toen jumpten ze niet meteen vol op the other, zoals de veelbesproken kandidaat Rob zou zeggen, in tegendeel zelfs. "Vanaf toen hebben we het gewoon rustig opgebouwd. Niet elkaar meteen drie dagen achter elkaar zien, maar gewoon één dag. En dat werkte gelukkig heel goed!"

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.