Geert Jan, Jacqueline, Karine, Boer zoekt vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geert Jan, Jacqueline, Karine, Boer zoekt vrouw

BzV-Jacqueline verscheurd door twijfel: 'Verliefd zijn is meer dan ik nu voel'

|
|

Laatste update:

Boer zoekt Vrouw-paardenfokker Geert Jan moet in de komende aflevering kiezen tussen Karine en Jacqueline. Waar die eerste vol overtuiging haar gevoelens durft uit te spreken, is Jacqueline nog helemaal niet zo zeker. 

Uit geluidsfragmenten die Radio 2-dj Gijs Staverman gisteren liet horen, blijkt wel dat Jacqueline verscheurd wordt door twijfels. "Ik voel in ieder geval zeker vriendschap. Ik vind het een ontzettend aardige en hartelijke man." Daar is dan alleen alles mee gezegd. "Maar verliefd zijn is toch meer dan wat ik nu voel."

Bescherming

Yvon Jaspers is benieuwd of Jacqueline zichzelf nu aan het beschermen is of dat ze echt geen warme gevoelens van Geert Jan krijgt. "De laatste littekens zijn geen leuke littekens geweest, dus ik houd nog een muurtje op. Je bent geen 28 meer. De veerkracht is er een beetje uit." Het is alleen de vraag of ze dat muurtje voortijdig weet af te breken en wel achter haar ware gevoelens kan komen.Beluister hier het hele fragment

Hartverscheurend keuzemoment

Het keuzemoment voor Geert Jan nadert en dat maakt hem angstig. "Ik heb nog nooit voor zo'n moeilijke rotkeuze gestaan", geeft hij in een nieuw fragment aan. "Na toch wat gesprekken gevoerd te hebben, ben ik tot een conclusie gekomen." Zou hij gaan voor Karine, die lijkt te zijn gevallen voor zijn luisterend oor en zijn warme persoonlijkheid of gaat hij het muurtje van Jacqueline persoonlijk afbreken? Dat weten we morgen, al hadden kijkers eerder al wel het vermoeden dat Geert Jan voor Jacqueline zou gaan.

Boer zoekt Vrouw is iedere zondag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Fotograaf: Linelle Deunk

Lees verder