Maud en Evert

Veronica Superguide logo
Maud en Evert
NPOBoer zoekt Vrouw

BzV-Evert dolblij met 'zijn' Maud: 'Vooral samen eten en koffie drinken is heel gezellig'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Het BzV-publiek viel als een blok voor de eigenzinnige Maud, en ook boer Evert bleek hartstikke verliefd op haar te zijn. Hij is nog altijd heel blij dat hij zijn vrouw heeft gevonden. Samen genieten ze in alle rust van elkaar. 

Samen op de boerderij

Dat Evert en Maud een goede match zijn was bij de BzV-reünie wel duidelijk. De kersverse boerin bleek haar huur al te hebben opgezegd om naar Drenthe te 'emigreren'. Helaas zien we nu niet meer hoe het ze vergaat, maar de boer is niet te beroerd om nog een update te geven. Hij vindt het heel gezellig als Maud op de boerderij is, laat hij weten via de Boer zoekt Vrouw-website. "Vooral ook om samen te eten, samen koffie te drinken. Ze helpt vooral mee met melken, elke ochtend en elke avond. Dat vindt ze heel leuk om te doen." Hoewel de citytrip naar meer smaakte, hebben ze geen plannen om weer weg te gaan. "In het voorjaar is het altijd erg druk op de boerderij. En we vinden het ook wel lekker om nu even in alle rust te genieten."

Publiekslievelingen

Dat Evert en Maud zo geliefd zijn bij kijkers, heeft de boer niet zo gemerkt. Hij zoekt de drukte nog niet zo op. "Dus ik heb nog niet heel veel reacties gehoord. Maar als ik reacties krijg, zijn ze alleen maar positief. Soms fietst er iemand langs en die spreekt je aan. Dat vind ik dan wel leuk."

Het boerenleven

Maud heeft het heel fijn op de boerderij, laat ze weten. "Het voelt als een eiland. Fijn tussen dieren en niet te veel mensen overal." Ze vindt alles leuk aan het boerenleven, maar het liefst is ze tussen de koeien. "Om tussen ze in te lopen en om ze te observeren. Ik heb nu de zorg over een veel te vroeg geboren kalfje. Ik heb haar Catootje genoemd. Ze is echt heel klein en lijkt een beetje op een geitje. Ook was er laatst een zieke koe en ik vind het dan mooi om die extra aandacht te geven."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder