Bumblebee is terug in voorproefje Transformers: The Last Knight

Veronica Superguide logo
Bumblebee is terug in voorproefje Transformers: The Last Knight

Bumblebee is terug in voorproefje Transformers: The Last Knight

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Autobot Bumblebee schiet te hulp in deze clip van Michael Bay’s laatste Transformers-film. Spot jij hem?

Oorlog tussen mens en robot

Het is nog maar een voorproefje van het visueel spektakel dat ons staat te wachten in de aankomende film Transformers: The Last Knight. In de clip lopen de spanningen tussen mens en robot hoog op. Een soort kwaadaardig neefje van RoboCop’s ED-209 heeft het gemunt op een aantal kinderen die voor hem moeten vluchten, maar gelukkig is daar Bumblebee om de dag te redden. Bekijk de video hierboven!

Michael Bay neemt afscheid

Onlangs maakte regisseur en producent Michael Bay bekend dat Transformers: The Last Knight zijn de vijfde en laatste film in de Transformers-reeks wordt. Transformers deel 6 en 7 staan wel al gepland voor 2018 en 2019. Wie er voor deze films plaatsneemt op de regisseursstoel is nog niet bekend.

Over de film

In Transformers: The Last Knight wordt Cade Yeager (Mark Wahlberg) beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.

Die is echter een plan aan het smeden om de Aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni in de bioscoop. Check hieronder de trailer!

Lees verder