Buddy Vedder verkozen tot beste presentator van Nederland

Veronica Superguide logo
Buddy Vedder verkozen tot beste presentator van Nederland

Buddy Vedder verkozen tot beste presentator van Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jonge televisiekijkers hebben Freeks Wilde Wereld, een natuurprogramma met bioloog Freek Vonk, uitgeroepen tot beste Zapp-programma. Buddy Vedder krijgt een Zapp Award voor beste presentator. Vedder speelde in GTST en is de presentator van het muziekprogramma Zapp Kids Top 20. Hij zei "superblij" te zijn met de prijs.

Wie Is De Mol? kreeg een Zapp Award voor beste televisieprogramma en boyband Fource (vorig jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Junior Songfestival) werd onderscheiden als beste artiest. StukTV met de vloggers Giel, Thomas en Stefan won de Zapp Award voor beste YouTuber.

Voor het eerst werd ook de Veer-In-Je-Reet-Award uitgereikt, een prijs voor een kind dat zich inzet voor een ander. Die prijs ging naar de twaalfjarige Bram Pollaert uit Herkenbosch, die vrijwillig in een zorgcentrum in Limburg werkt. Hij kreeg de nieuwe award uit handen van Gerard Joling.

De jaarlijkse publieksprijzen werden gisteren in Hilversum uitgereikt. Zo'n twintigduizend kinderen brachten hun stem uit.

Lees verder