Bruni Heinke, GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bruni Heinke, GTST

Bruni Heinke haalt uit naar GTST: 'Ik word gewoon doodgezwegen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bruni Heinke speelde van 1992 tot 1997 de rol van Helen Helmink in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat is natuurlijk al jaren geleden, maar haar vertrek is de actrice altijd bijgebleven... Zo blijkt nu.

"Ik kijk nog zelden naar GTST. Ik zag wel dat mijn pleegdochter, die gespeeld wordt door Babette van Veen (wiens personage nu kampt met de overgang), terug is. Het gekke is: er wordt haar nooit gevraagd naar haar pleegmoeder. Eigenlijk word ik gewoon doodgezwegen", reageert Bruni Heinke in AD.

Johan Nijenhuis

Zou dat te maken hebben met hoe ze destijds uit de reeks ging? Volgens Bruni Heinke zou haar vertrek namelijk alles te maken hebben met Johan Nijenhuis, die destijds de soap produceerde en nu een groot succes heeft met Onze Jongens in Miami. "Het klikte niet. Het was een vervelend einde." Toch mag ze door de makers vergeten zijn, dat geldt niet voor de mensen thuis. "Je krijgt wel een stempel door GTST. Laatst zei een man in een winkel bij mij in de buurt: 'Ik moet u toch iets vertellen'. Hij was van Marokkaanse komaf en zei: 'We moesten altijd naar GTST kijken om Nederlands te leren.'" Dat is toch mooi meegenomen.

Lees verder