Bruce Springsteen Western Stars Film Trailer 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bruce Springsteen Western Stars Film Trailer 2

Bruce Springsteen-film Western Stars toch wel in Nederlandse bioscopen te zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Terwijl de Bruce Springsteen-film Blinded by the Light nog in de bioscopen draait, dient de volgende film rond de legendarische rocker uit New Jersey zich alweer aan: de film Western Stars zal op zondag 17 november één dag lang in Nederlandse bioscopen te zien zijn. De film is een registratie van de enige keer dat The Boss zijn jongste album Western Stars live heeft gespeeld.

Semi-concertregistratie

Vorige maand hadden we al de trailer voor deze semi-concertregistratie, die opgenomen is in Springsteens eigen schuur. Toen hadden we al goede hoop dat deze film ook hier in de bioscopen te zien zal zijn, en dat blijkt nu inderdaad het geval. Kaartverkoop is zowel bij Pathé als bij Vue ook al begonnen, dus wees er snel bij!

En dan ook nog een soundtrack

Het kan niet op voor fans van de rocklegende, want eind oktober brengt hij vast de soundtrack van de film uit. Hierop staan dus live-versies van alle nummers van Western Stars, waarvan hij eerder dit jaar dus al de studioversies had uitgebracht, aangevuld met een cover van Glen Campbells country-klassieker Rhinestone Cowboy.

100% op Rotten Tomatoes

Western Stars is onlangs in première gegaan op het filmfestival van Toronto, en recensenten die de film daar al hebben gezien zijn laaiend enthousiast. Op recensie-database Rotten Tomatoes staat Western Stars momenteel nog op een zeldzame 100%-score. Dat belooft wat!

Lees verder