Brooklyn Nine-Nine stopt na vijf seizoenen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brooklyn Nine-Nine stopt na vijf seizoenen

Brooklyn Nine-Nine stopt na vijf seizoenen

|
|

Laatste update:

Gisteravond werd in Amerika bekendgemaakt dat de comedyserie Brooklyn Nine-Nine na het huidige seizoen niet meer verlengd wordt. De Amerikaanse tv-zender Fox zag er geen heil meer in om de serie voort te zetten. Hierop ontplofte twitter met verontwaardigde reacties.

#RenewB99

Het internet werd meteen zo boos als kapitein Ray Holt (Andre Braugher) nadat agent Jake Peralta (Andy Samberg) weer een opdracht heeft verknald. In vijf seizoenen heeft de serie rond het chaotische politiebureau een trouwe schare fans opgebouwd, en die liet met niemand minder dan Luke Skywalker himself voorop meteen van zich horen met hashtags als #Byebye99 en #RenewB99.

I Want it That Way

Andere fans grepen de gelegenheid aan om wat hoogtepunten van de serie te delen. De leukste reactie kwam zowaar van de Backstreet Boys, wiens hit I Want it That Way centraal stond in een briljante scène in de serie. Blijf vooral tot het einde kijken voor de clou!

Of is er toch nog hoop?

Er gloort echter al weer hoop voor fans van de serie: Zowel Hulu, Netflix als NBC Universal hebben al interesse getoond om de serie over te nemen. Wie weet kan Jake Peralta nog jarenlang voor brokkenpiloot blijven spelen.

Lees verder