Groepsfoto coaches The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto coaches The Voice of Holland

Bizar mysterie The Voice of Holland: Broek verandert constant van kleur

|
|

Laatste update:

Jantien veroverde gisteravond een plek in de volgende ronde van The Voice of Holland. Maar het was vooral haar broek die de tongen losmaakte op sociale media!

Kleurenblind

Gisteravond was het weer tijd voor de blind auditions van The Voice of Holland. Of moeten we zeggen de kleurenblind auditions? Menig kijker moest zich namelijk even in de ogen wrijven toen Jantien haar opwachting maakte in het programma. Haar broek verschoot in nog geen tien seconden wel vier keer van kleur: van roze naar groen, van groen naar blauw, van blauw naar geel en vervolgens weer terug naar roze. Hoe dan?!

Geintje

Ondanks dat Jantien vast niet de eerste kandidate is wiens broek van kleur verandert voordat ze het podium opmoet, gaat het hier waarschijnlijk om een geintje van het montageteam. Een woordvoerder van RTL heeft aan het AD beloofd om de kwestie te onderzoeken. Gelukkig hield de kameleonbroek zich koest op het podium: met haar versie van Marco Borsato’s ‘Zeg me wie je ziet’ wist Jantien een plek te veroveren in het team van Anouk. Uitgerekend de coach wiens outfit dit seizoen nog nooit is veranderd van kleur!

Lees verder