Britt Dekker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker

Britt Dekker rouwt om overleden vriendin Pien (11)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Britt Dekker rouwt om haar pas overleden vriendin Pien. De 11-jarige paardenfan was te gast in het programma Britts Beestenbende en daarna bleven de twee in contact. "We zullen je nooit vergeten”, schrijft Britt in een emotioneel bericht op Instagram.

Groot verlies

Pien was al langere tijd ziek en verbleef in het Prinses Maxima Centrum. Britt was eind januari nog bij haar vriendin op bezoek geweest. Op Instagram plaatst ze een filmpje van haarzelf met Pien. "Zoveel mooie dromen, zoveel grote plannen. Net te horen gekregen dat mijn kleine vriendinnetje, deze grote lieve paardenfan is overleden. Pien, we zullen je nooit vergeten."

BN'ers reageren

BN'ers reageren op het trieste nieuws. "Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws. Gecondoleerd en sterkte voor familie en vrienden. Echt heel erg”, schrijft cabaretier Soundos El Ahmadi. Ook zangeres Maan treurt om het verlies van Pien. "Zal Pientje voor altijd blijven herinneren, met d’r ondeugende oogjes en eigen wil. Sterkte lieve allemaal.” 

Britt Dekker is vanaf 6 april weer op de buis te zien in haar nieuwe programma waarin ze ouderen vermaakt: Britts Gouwe Ouwen.

Lees verder