Britt Dekker van SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker van SBS6

Britt Dekker maakt indruk met bikinifoto op Instagram

|
|

Laatste update:

Britt Dekker is helemaal klaar voor de zomer! Dat bewijst de SBS-ster vandaag op Instagram. De presentatrice deelde een bikinifoto die heel wat wat losmaakte op het sociale netwerk. En wie denkt dat zij keihard moet werken om er zo afgetraind uit te zien, komt bedrogen uit. “Mijn dieet? Twee keer per dag paardrijden en ’s avonds aan de frietjes”, schrijft Britt bij het zomerse kiekje.

Sylvie Meis

De bikinifoto van Britt Dekker bleef niet lang onopgemerkt op Instagram. Zo kan de post op complimenten rekenen van onder meer Sylvie Meis, Dennis Weening en Wendy van Dijk. Samantha Steenwijk is echter nog niet helemaal overtuigd van de dieettips van Britt. “Nou, bij mij werkt hij iets anders, hoor”, grapt de zangeres.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

NK Dressuur

Ook buiten Instagram weet Britt Dekker indruk te maken op haar fans, vrienden en volgers. Zo liet de SBS-presentatrice zich vorig weekend van haar beste kant zien door zich in te zetten voor de dieren die getroffen waren door de overstromingen in het zuiden des lands. Daarnaast plaatste Britt zich begin deze maand voor het Nederland Kampioenschap Dressuur. Misschien eten we toch niet genoeg patat… 

Lees verder