Britt Dekker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker
BN'ers

Britt Dekker: ‘Hele erge ruzie met Johnny de Mol gehad’

|
|

Laatste update:

Britt Dekker zat gisteren in Dit Was Het Nieuws en dat zullen we weten ook! Ze deed een boekje open over Johnny de Mol. Schijnbaar hebben de twee knallende ruzie gehad tijdens de opnames van zijn reisprogramma Waar is de Mol?.

Britt is niet vies van een behind the scens-onthulling op zijn tijd, zo weten we sinds haar beruchte Mars-onthulling over Expeditie Robinson. Gisteren dropte ze weer een bommetje. Zo vertelt ze meer over haar reis naar Tsjernobyl, samen met de presentator. "Daar heb ik echt heel erge ruzie met Johnny gehad, Johnny de Mol. Het is heel heftig."

'Zelf kiezen'

"Je mag voor het programma kiezen naar welk land je gaat", legde Britt uit. Maar dat bleek in haar geval niet te kloppen. "Dus ik zei: 'ik wil naar Zuid-Afrika'. Maar dat mocht niet. Toen koos ik Curaçao, maar dat mocht ook niet. 'Madagaskar dan', vroeg ik? Maar weer nee." Daarna suggereerden Johnny en de redactie dat ze samen naar Tsjernobyl zouden reizen. "'Weet je wat jij leuk vindt? Tsjernobyl!' Dus ik zei: 'maar dat vind ik helemaal niet leuk!' 'Jawel', zeiden ze, 'want daar heb je allemaal zieke dieren.'"

Ruzie met Johnny

Uiteindelijk besloot Britt toch mee te gaan op reis. "Al dacht ik eerst: ik heb geen kanker over voor een Talpa-programma", voegde de dressuurruiter en vlogger daaraan toe. "Het was best leuk, tot we richting de kerncentrale gingen." Hoewel ze verder niet dieper ingaat op haar ruzie met Johnny, lijkt die daar te zijn ontstaan. Want: "Johnny wilde steeds verder en het metertje ging steeds harder af en ik wilde gewoon terug."

Johnny heeft nog niet op Britts uitlatingen gereageerd. Zal-ie waarschijnlijk ook niet doen: de presentator zit al een tijdje ondergronds voor de media omdat zijn ex-verloofde Shima Kaes hem beschuldigde van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag om 21.35 uur te zien op NPO 1.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder