Love Island, terugkeer 2021

Veronica Superguide logo
Love Island, terugkeer 2021

Britse Love Island keert dit jaar niet terug!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor de fans van de Britse versie van Love Island: de show keert dit jaar niet terug. Eerder was er nog sprake dat de show misschien ergens in Londen zou worden opgenomen, maar die kans is nu verkeken.

De ITV-zenderbaas Kevin Lygo bevestigde dit nieuws vandaag aan Daily Mail.

Comeback in 2021

"We vinden het erg jammer voor fans van de show, maar het is het allerbelangrijkst dat we het veilig kunnen maken", aldus Lygo. Eerder was er nog sprake dat de opnames van de nieuwe reeks mogelijk in plaats van op Mallorca gewoon in een Londense villa zouden plaatsvinden, maar die hoop is nu voorgoed verdwenen. Wel doet Kevin direct een belofte. "Love Island keert sterker dan ooit terug in 2021."

Petitie

De show kwam begin dit jaar nog in het nieuws nadat voormalig presentatrice Caroline Flack (40) een einde aan haar leven had gemaakt. De presentatrice stopte mede vanwege de volgens haar onterechte aantijgingen in 2019 met het presenteren van Love Island. Haar vriend zou de rechtszaak naar verluidt ook niet hebben gewild en is altijd bij haar gebleven. Na haar dood werd een petitie voor strengere wetten voor de media door meer dan 850.000 mensen ondertekend.

Nederlandse show

Begin maart wisten we ook nog te onthullen dat er plannen waren voor een nieuwe Nederlandse/Vlaamse reeks van het realityprogramma, maar het coronavirus zou ook hierbij roet in het eten gooien. Vooralsnog is er nog niets bekend, maar we houden het wel in de gaten. 

Love Island is te zien bij Videoland.

Lees verder