Britse hitserie Sherlock is terug!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britse hitserie Sherlock is terug!

Britse hitserie Sherlock is terug!

|
|

Laatste update:

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar vandaag is het zover: seizoen 4 van de hitserie Sherlock gaat van start op BBC First! Fijne bijkomstigheid: de nieuwe afleveringen zijn Nederlands ondertiteld.

Seizoen 4

Inmiddels is Sherlock Holmes’ (Benedict Cumberbatch) aartsvijand Moriarty (Andrew Scott) overleden, maar de gemene professor was de eigenzinnige detective altijd een stap voor. Ook nu de slechterik dood is weet Sherlock zeker dat hem nog iets te wachten staat. Eén specifieke zaak springt in het oog bij Scotland Yard, maar Sherlock Holmes heeft meer interesse in een op het oog klein detail.

Aflevering 1

De eerste aflevering (vanavond om 21.30 uur te zien) heeft al meteen een mysterieuze titel: The Six Thatchers. Sherlock vraagt zich af waarom iemand beelden vernietigt van de in 2013 overleden premier Margaret Thatcher. Loopt er een losgeslagen gek rond? Of is er meer aan de hand? Al snel ontdekt Sherlock dat het verleden van Mary Watson iets te maken heeft met de opmerkelijke zaak. Is dit het werk van Moriarty?

Sherlock

Door de drukke schema’s van acteurs Benedict Cumberbatch en Martin Freeman zat er maar liefst drie jaar tussen de derde en de vierde reeks. In de tussentijd werd nog wel de kerstspecial The Abominable Bride uitgebracht.

Vanaf vandaag kun je dus eindelijk weer genieten van het échte werk!

Kanaal

De Britse zender is voor Ziggo-abonnees te vinden op kanaal 22, de klanten van KPN zien de première van Sherlock op kanaal 25.

Lees verder