Caroline Flack en haar vriend Lewis Burton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline Flack en haar vriend Lewis Burton

Britse Love Island-presentatrice Caroline Flack (40) overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Tragisch nieuws uit Engeland. Presentatrice Caroline Flack, bekend van Love Island en X-Factor, is gisteren op 40-jarige leeftijd overleden.

Haar familie bevestigde dit gisteren aan BBC News. "We vragen de pers om de privacy van haar familie te respecteren tijdens deze zware periode", meldden haar nabestaanden in een statement.

Love Island

Veruit de meeste Britten - en veel Nederlanders - zullen haar kennen als host van de razend populaire realityshow Love Island, die hier op RTL 5 en Videoland te zien was. Caroline kwam de afgelopen tijd veel in het nieuws omdat ze werd vervolgd voor de vermeende mishandeling van haar vriend, model Lewis Burton (27). Ze stopte mede vanwege de volgens haar onterechte aantijgingen in 2019 met het presenteren van Love Island. Haar vriend zou de rechtszaak naar verluidt ook niet hebben gewild en is altijd bij haar gebleven. Talloze Britten, ook bekenden, reageerden geschokt op Caroline's plotselinge dood.

Doodsoorzaak

Haar advocaat bevestigde aan BBC News dat Caroline zelf uit het leven stapte. Het is overigens niet voor het eerst dat een bekende uit Love Island komt te overlijden. Zo overleed Mike Thalassitis vorig jaar en het jaar daarvoor moest de wereld helaas afscheid nemen van Sophie Gradon.

Worstel je met suïcidale gedachten? Praat er dan over. Bel 0900-0113 of ga naar www.113.nl.

Lees verder