Britney Spears maakt comeback in Jimmy Fallon-sketch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britney Spears maakt comeback in Jimmy Fallon-sketch

Britney Spears maakt comeback in Jimmy Fallon-sketch

|
|

Laatste update:

De acteercarrière van Britney Spears is nooit helemaal van de grond gekomen. En deze sketch met Jimmy Fallon bewijst waarom dat eigenlijk best jammer is!

Popicoon

Het is alweer een tijdje geleden dat we Britney Spears zagen optreden als actrice. Het popicoon had vroeger nog wel eens gastrolletjes in onder meer Glee, How I Met Your Mother en Will & Grace. In 2015 was Britney voor het laatst te zien als actrice: in de comedyserie Jane the Virgin speelde de zangeres zichzelf. Maar ze is het gelukkig nog niet verleerd, zo bewees Britney in een sketch met Jimmy Fallon!

Paarden

In de rubriek ‘Ew’ speelt Jimmy Fallon de rol van Sara, een zelfingenomen puber met beugel en onuitstaanbaar accent. Tijdens de laatste editie kreeg zij bezoek van Abby, gespeeld door – je raadt het al – Britney Spears. De meiden hebben elkaar ontmoet op zomerkamp en zijn sindsdien de beste vriendinnen. Het helpt natuurlijk ook dat ze een gedeelde passie hebben voor mode en paarden. Als Sara en Abby elkaar weer zien, is het dan ook net zoals vanouds. Dat geldt trouwens ook voor Britney Spears, die niet te beroerd is om zichzelf op de hak te nemen. Hopelijk hoeven we niet weer drie jaar te wachten op haar volgende gastrolletje!

Lees verder