Briljant: America’s Got Talent deelnemer drukt per ongeluk gouden knop in!

Veronica Superguide logo
Briljant: America’s Got Talent deelnemer drukt per ongeluk gouden knop in!

Briljant: America’s Got Talent deelnemer drukt per ongeluk gouden knop in!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is niet vaak dat je bij een talentenshow nog iets ziet dat nog nooit gedaan is. Nergens kijken we meer van op. Niet van een kandidaat die bijna stikt tijdens Britain's Got Talent. Een jurylid die boos van het podium af stormt. Des te knapper dat danser Ben Trigger iets verzon wat én nog nooit gebeurd is, én hem in een keer de winst bezorgt: hij drukt tijdens zijn dans zélf de gouden knop in! Door naar de volgende ronde? Geregeld. 

Oeh-la-la

Trigger begint zijn act en het is al snel duidelijk: hij heeft niet alleen goede moves, hij gaat ook uit de kleren. Boogie Wonderland knalt uit de boxen. Het publiek gaat uit haar dak. De jury, die zich helemaal laat inpakken door de danser, heeft niet in de gaten dat de plek waar hij zich achterwaarts op de tafel laat vallen, dezelfde plek is als waar de golden button zit. En wat gebeurt er als je je daar met je volle lichaamsgewicht op laat vallen? Tsja, dan gaat 'ie af.

'Eh, we are supposed to do that'

De jury reageert verbaasd op de plotselinge berg gouden confetti die uit de lucht komt vallen, en Ben Trigger zelf duidelijk ook. Er wordt nog wel even gewezen op het feit dat het dus níét de bedoeling is dat deelnemers zelf hun eigen knoppen in gaan drukken. Maar... hij krijgt een go. En zo schrijft hij (per ongeluk) America's Got Talent-geschiedenis. Respect. Ook voor die titty shake trouwens. 

Lees verder