Brie Larson wil Samus spelen in Metroid-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brie Larson wil Samus spelen in Metroid-film

Brie Larson wil Samus spelen in Metroid-film

|
|

Laatste update:

Dit weekend kroop Brie Larson in het kostuum van gameheldin Samus Aran uit de Metroid-reeks voor een Halloween-feestje. En als het aan de actrice ligt, zal het niet bij één verkleedpartijtje blijven!

Nintendo

Met Halloween bewees Brie Larson weer eens dat ze net als ons is: een ongelooflijke nerd! De Oscarwinnares had zich namelijk voor de gelegenheid uitgedost als Samus Aran, de heldin uit de klassieke Nintendo-reeks Metroid. En op Twitter was te zien dat het kostuum haar al net zo gegoten zat als haar outfit in Captain Marvel!

Funky

Uiteraard kregen de fans al snel lucht van het funky verkleedpartijtje. Zo vroeg één Twitteraar zich hardop af of we ooit dichterbij een Metroid-film zullen komen dan deze Halloween-foto’s. Daarop had de Captain Marvel-actrice een verrassende reactie…

Harry Potter

 “Ik hoop het niet, want ik wil die film maken”, antwoordde Larson. Mocht het zaadje hiermee geplant zijn voor een Metroid-film met de Oscarwinnares in de hoofdrol, dan hebben nog een Nintendo-titel om naar uit te kijken na de aangekondigde Legend of Zelda-serie. En voor wie er geen genoeg van kan krijgen: Alison Brie deelde ook nog een foto van zichzelf als Samus op haar Instagram-account, met een speciaal gastoptreden van niemand minder dan Harry Potter!

Lees verder