Bridget Maasland, ex Johnny de Mol, Brazes

Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, ex Johnny de Mol, Brazes

Bridget Maasland doet opmerkelijke uitspraak over ex Johnny de Mol

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We zouden door al dat Brazes-gedoe bijna vergeten dat Bridget Maasland nog meer bekende exen heeft. In een video voor SLAM! doet de presentatrice een bijzondere uitspraak over haar ex Johnny de Mol. 

Bridget Maasland en Johnny de Mol hadden in 2010 en begin 2011 een kortstondige relatie, maar of Bridget ook echt verliefd was op de The Passion-verteller van dit jaar? Daar twijfelt ze aan. "Ik weet niet of ik daar eigenlijk zo verliefd op was", geeft ze lachend toe. "We hadden het gewoon heel erg leuk. Ik kon onwijs met hem lachen, dus daar kan je dan wel even een gevoel voor krijgen. Er even voor gaan en even in die bubbel leven. Maar er toen ook weer snel uit."

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Waarschuwing

Net als bij André Hazes hadden mensen ook veel commentaar op haar relatie met Johnny de Mol. "Heel veel mensen hadden daar best wel een mening over. En dat wilden ze je ook de hele tijd zeggen, je waarschuwen." Bridget kon daar op dat moment wel mee dealen. "Daar stond ik wel boven, maar ik snap niet dat mensen je dat de hele tijd willen zeggen." Wij ook niet Bridget. Bekijk hieronder de hele video van SLAM!

Lees verder