Bridget Maasland in De Zwakste Schakel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland in De Zwakste Schakel

Ook Bridget Maasland waarschuwt voor gevaren coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook celebrities laten flink zich horen in de strijd tegen het coronavirus. Zo demonstreerde Arnold Schwarzenegger de beste manier om je handen te wassen en legde Arjen Lubach nog maar eens uit waarom afstand houden het verschil kan maken tussen leven en dood. Vooruit, niet alle bijdragen van de BN’ers waren even zinnig. Zo moest Doutzen Kroes diep door het stof nadat ze het coronavirus had aangegrepen voor een misplaatste inspirational quote. Om over de oproep van Gordon om massaal te hamsteren nog maar te zwijgen… Gelukkig weet Bridget Maasland wel haar hoofd koel te houden in tijden van crisis!

Boodschap

Op Instagram roept Bridget Maasland haar volgers op om de maatregelen van het RIVM zo veel mogelijk op te volgen. Mocht je het gemist hebben: het gaat om binnen blijven, anderhalve meter afstand te houden als je toch de straat op moet en wat vaker je handenwassen. “Alleen zo kunnen we heel veel leed voorkomen”, sluit zij haar boodschap af.

Hazes

Dat Bridget zich niet zo makkelijk gek laat maken, bewees zij vorige week al in een interview met Veronica Magazine. Daarin blikte de diva terug op de nasleep van haar relatiebreuk met André Hazes. Opvallend genoeg vond de volkszanger de paniek rondom het coronavirus in eerste instantie maar onzin. Hazes kwam daar later op terug, maar toch…. Misschien is het maar beter dat een gedeelde thuisisolatie Dre en Bridget bespaard is gebleven!

Lees verder