Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

RTL zet Bridget Maasland-show De Zwakste Schakel in de ijskast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De met sneren gevulde tv-quiz De Zwakste Schakel is nu zelf... de zwakste schakel. RTL zet het programma in de ijskast, zo onthult presentatrice Bridget Maasland.

"Het is toch niet sympathiek genoeg om in deze tijd mee te komen", legt ze uit in de webserie Op De Gevoelige Plaat van sterrenfotograaf William Rutten.

'Uitkijken wat je zegt'

"Mensen zijn zó overgevoelig, dus je moet ook de hele tijd uitkijken wat je zegt", gaat ze verder. Rechts en links met sneren strooien - dat wordt lastig, voorspelt Bridget. "Anders is er wel weer een actiegroep daarvoor en een actiegroep daarvoor. Ik denk dat het verstandig is om dat nu met deze pandemie en iedereen die zó op zijn tenen loopt even in de ijskast te zetten."

De Zwakste Schakel

Bridget volgde een paar jaar geleden oud-Zwakste Schakel-presentatrice Chazia Mourali op. Zij vond dat Bridget het best wel goed deed. Fans van de bitchy kennisquiz moesten het al lang zonder nieuwe afleveringen doen en nu hoeven ze voorlopig nergens op te hopen. De revival die in 2019 begon sterft nu een stille dood...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder