Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland heeft geen moeite met 'seks zonder gevoel'

|
|

Laatste update:

De podcast Bridget & Friends: chickchat van RTL Boulevard-ster Bridget Maasland draait deze week om seks. Bridget deinst er niet voor terug om lekker uit te wijden en neemt geen blad voor de mond. Zo onthult ze bijvoorbeeld helemaal geen issues te hebben met onenightstands.

Royaltyverslaggever Justine Marcella geeft op een gegeven moment aan dat ze niet zo van de onenightstands is. Bridget... wel! "Ik heb helemaal geen moeite met onenightstands of seks zonder gevoel", zo vertelt ze. 

'Meer testosteron'

"Maar ik heb misschien wel iets meer testosteron in mijn lijf dan de gemiddelde vrouw", voegt de oud-presentatrice van De Zwakste Schakel er meteen aan toe. Een diepe gevoelsband opbouwen voordat je met iemand het bed induikt? Nou, nee, dat hoeft van Bridget totaal niet. "Als we willen en geen relatie hebben en de liefde is er niet, dan kan ik wel makkelijk seks hebben waar ik verder weinig gevoel bij heb."

Niet in andermans huis

De nachtelijke avonturen van Bridget brengen haar niet in allerlei verschillende huizen. Die onenightstand-mannen moeten naar haar toe komen. "Ik ga niet met iemand mee naar huis. Als het gebeurt, dan neem ik iemand mee naar mijn huis."

Duitse lover

Het scheelde misschien niet heel veel of Bridget had op een gegeven moment wel weer een vaste relatie gehad. Ze was op afstand aan het daten met een Duitser, zo verklapte ze in haar vorige podcast, maar die man gooide zijn eigen glazen in. Hij had meer aandacht voor een - geloof het of niet - audioboek...

Luister ook onze podcast. Zónder seksonthullingen, maar mét kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder