Brengt Guy Ritchie Disneyklassieker Aladdin tot leven?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brengt Guy Ritchie Disneyklassieker Aladdin tot leven?

Brengt Guy Ritchie Disneyklassieker Aladdin tot leven?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een van de live-actionfilms waar we halsreikend naar uitkijken is die van Aladdin. Volgens Deadline zou niemand minder dan Guy Ritchie de film gaan regisseren.

August en Lin

Het script ligt al klaar: dit werd geschreven door John August, die ook verantwoordelijk was voor Big Fish. Dan Lin produceert de live-action film van Aladdin. De twee werkten al eerder samen voor de films Cinderella, Maleficent en The Jungle Book. 

Aladdin

Aladdin gaat over een straatjongen die met zijn aapje Abu door de straten zwerft. Hij wordt opgepikt door de boze tovenaar Jafar, die hem met zijn 'zuivere hart' de grot der wonderen open wil laten maken. Dat lukt, maar de grot stort weer in. Aladdin blijft achter met een mysterieuze lamp, waar de Geest in opgesloten zit. De stem van de Geest in de animatiefilm werd ingesproken door Robin Williams, daarnaast horen we de stemmen van Scott Weinger, Linda Larkin en Jonathan Freeman. 

Guy Ritchie

Animatieklassieker Aladdin verscheen in 1992, de film sleept twee Oscars in de wacht. In de live-action film van Aladdin zal het personage van de Geest nog meer uitgediept worden. Wellicht gaat Guy Ritchie de film dus regisseren. We houden je op de hoogte.

Lees verder