BREKEND: Tom Hardy gecast als Spider-Man-schurk Venom

Veronica Superguide logo
BREKEND: Tom Hardy gecast als Spider-Man-schurk Venom

BREKEND: Tom Hardy gecast als Spider-Man-schurk Venom

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Alsof we nog niet genoeg uitkeken naar de verfilming van Venom: zojuist werd bekend dat niemand minder dan Tom Hardy in de huid zal kruipen van deze maniakale Marvel-schurk!

Intimiderend

In maart schreven we al er hard werd gewerkt aan een Marvel-film met Venom in de hoofdrol. Het was echter nog niet bekend wie de rol zou spelen van de aartsvijand van Spider-Man. Hij maakt Spidey al het leven zuur sinds zijn stripdebuut in 1988. Eén ding was zeker: de acteur die hem zou spelen, moest minstens zo intimiderend zijn als de Marvel-schurk. Dat beseften ze in Hollywood blijkbaar ook, want vanavond werd bekend dat niemand minder dan Tom Hardy heeft getekend voor de titelrol!

Zombieland

Een perfecte match, wat ons betreft! Hardy speelde al eerder mannen waar je geen ruzie mee moet krijgen in onder meer The Dark Knight Rises, The Revenant en Mad Max: Fury Road. Maar niet alleen de hoofdrolspeler is bekend. De Marvel-film zal geregisseerd worden door Ruben Fleischer, de regisseur van de horrorcomedy Zombieland. Venom moet op 5 oktober 2018 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.

Lees verder