Brekend: Michael Shannon favoriet voor de rol van Cable in Deadpool 2

Veronica Superguide logo
Brekend: Michael Shannon favoriet voor de rol van Cable in Deadpool 2

Brekend: Michael Shannon favoriet voor de rol van Cable in Deadpool 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er wordt al maanden druk gespeculeerd wie de rol van Cable gaat spelen in Deadpool 2. Vanavond werd bekend dat Michael Shannon de grootste kanshebber is!

Kanshebbers

Dat Cable zijn opwachting zal maken in Deadpool 2 is niet bepaald een spoiler. Al in de scène na de aftiteling van Deadpool maakte de ‘Merc with the Mouth’ bekend dat deze Marvel-held te zien zou zijn in het vervolg. Daarin noemt ‘ie zelfs al een aantal kanshebbers voor de rol, zoals Mel Gibson, Dolph Lundgren en… Keira Knightley.

Oscar

The Hollywood Reporter maakte echter bekend dat Michael Shannon de grootste kans heeft om de rol van Cable te bemachtigen. Deze acteur uit onder meer Boardwalk Empire en Take Shelter maakte dit jaar nog kans op een Oscar voor zijn bijrol in Nocturnal Animals. Zijn grote concurrent voor de rol van Cable is David Harbour uit Stranger Things, maar wij kunnen niet wachten om Shannon los te zien gaan met zijn biomechanische arm!

Opvallend: Michael Shannon was eerder te zien als General Zod in Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice. Dat zou hem naast Ryan Reynolds de tweede Deadpool-ster maken die is overgestapt van DC naar Marvel!

Lees verder