Dos Hombres Mezcal Bryan Cranston Aaron Paul

Veronica Superguide logo
Dos Hombres Mezcal Bryan Cranston Aaron Paul

Bryan Cranston en Aaron Paul waren helemaal niet bezig met een nieuwe film, maar met een nieuw drankje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Al weken zaten we vol spanning af te wachten tot we erachter zouden komen wat die mysterieuze Tweets van Bryan Cranston en Aaron Paul betekenen. De Breaking Bad-sterren leken immers stevig op een hernieuwde samenwerking te hinten! Nu is er eindelijk duidelijkheid - en ook teleurstelling: het blijkt nu immers dat ze wel opnieuw samenwerken, maar niet voor een film of tv-serie. De posts op Instagram en Twitter waren bedoeld als reclame voor hun eigen Mezcal, een Mexicaanse sterke drank. Deze luistert naar de naam Dos Hombres, en het drankje is vanaf vandaag in Amerika verkrijgbaar.

Blij met een dooie schildpad

Op hun Instagram-pagina’s lanceren de acteurs uit misschien wel de meest verslavende serie ooit hun eigen Mezcal met foto’s waarop te zien is hoe ze zelf deze drank maken. Ook al is het natuurlijk leuk om te zien hoe de mannen achter Walter White en Jesse Pinkman in het echte leven nog steeds dikke vrienden zijn, toch is dit niet het nieuws waar de fans op gehoopt hadden. Zo maken Heisenberg en Jesse hun volgers toch enigszins blij met een dooie mus. (Of om het in Breaking Bad-termen te zeggen: blij met een dooie schildpad met het hoofd van Danny Trejo erop).

Na Pollos Hermanos nu Mezcal Hermanos?

Wij geloven hier natuurlijk geen barst van. Een beetje Breaking Bad-fan verwacht immers dat deze sterke drank die vanuit de grens met Mexico de Verenigde Staten binnenkomt gewoon een dekmantel is voor een vernuftig opgezette drugssmokkeloperatie, net zoals Pollos Hermanos dat in de serie was.

Lees verder