Brandend rubber in nieuwe trailer Cars 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brandend rubber in nieuwe trailer Cars 3

Brandend rubber in nieuwe trailer Cars 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ondanks dat de nieuwe Cars-film pas over een half jaar in de bioscopen draait, geeft de pr-machine van Disney-Pixar al vol gas. De nieuwste trailer van Cars 3 richt zich op de rivaliteit Lightning McQueen en nieuwkomer Jackson Storm.

Gadgets

In Cars 3 moet de voormalige ‘golden boy’ Lightning McQueen onder ogen zien dat hij niet meer de snelste is op het circuit. Een nieuw generatie racewagens is opgestaan en die maakt gebruikt van de nieuwste technische gadgets om als eerste over de finish te komen. Vooral de hypermoderne nieuwkomer Jackson Storm lijkt niet te stoppen. Maar Lightning McQueen geeft zich niet zomaar gewonnen…

Afgaande op de nieuwste trailer voor Cars 3 lijkt dit deel zich vooral te richten op spectaculaire racesequenties. Owen Wilson keert terug als Lightning McQueen. Daarnaast zijn onder meer Armie Hammer (Noctural Animals), Cristela Alonzo (Angry Birds) en Larry the Cable Guy (Cars 2) te horen in Cars 3. Brian Fee, die eerder meewerkte aan Wall*E en Ratatouille, tekende voor de regie!

Cars 3 draait vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder