Brad Pitt weergaloos in oorlogparodie War Machine

Veronica Superguide logo
Brad Pitt weergaloos in oorlogparodie War Machine

Brad Pitt weergaloos in oorlogparodie War Machine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Brad Pitt als stuntelende generaal in Afghanistan is hilarisch én provocerend. Het allerbeste: War Machine is gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

War Machine

Het personage van Brad Pitt in War Machine is gebaseerd op generaal Stanley McChrystal, van wie we natuurlijk niets kunnen vertellen zonder spoilers weg te geven. Netflix gaat de spoiler zelf niet uit de weg, dus lees vooral niet door ... als je niet wilt weten dat Netflix generaal McChrystal omschrijft als "een popster het commando over de NAVO-troepen in Afghanistan op zich nam, maar ten val kwam door het onverbloemde artikel van een journalist".

"De film is een verkenningstocht tegen de gevestigde orde (...) in de vorm van een absurdistisch oorlogsverhaal over een geboren leider die zich blakend van zelfvertrouwen midden in de waanzin stort", aldus de verdere omschrijving van Netflix. Dat klinkt nogal droog en serieus, dus dit is een goed moment om de trailer hierboven te bekijken zodat het tegendeel bewezen kan worden!

Nieuwe beelden

Heb je hem gezien? Dan verwijzen we je graag ook nog even naar de vorige trailer, die in maart werd uitgebracht. Misschien is het niet goed om van tevoren al zo veel te zien, maar neem van ons aan: de trailer van vandaag zit weer tjokvol nieuwe beelden.

Al met al ziet de Netflix Original-film er bijzonder geestig uit, en is het goede nieuws ook nog eens dat je War Machine al vanaf 26 mei op Netflix kunt kijken. Nog benieuwd naar de rest van de cast? Naast Brad Pitt zie je onder anderen Tilda Swinton (The Beach), Ben Kingsley (Gandhi), Topher Grace (That '70s Show) en Alan Ruck (Ferris Bueller's Day Off).

Lees verder