Brad Pitt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brad Pitt
Hollywood

Brad Pitt heeft drank en sigaretten definitief afgezworen

|
|

Laatste update:

Brad Pit gaat al jaren harstikke sober door het leven nadat hij in 2016 van Angelina Jolie scheidde. Nu hij naar eigen zeggen zijn "laatste levensfase" in gaat (de man tikt bijna de 60 aan) is-ie vooral van plan om dat sobere vast te houden.

De acteur, binnenkort te zien in actieknaller Bullet Train, kreeg een nieuwe kijk op het leven door de alcohol en peuken weg te laten: hij wil zijn 'laatste periode' "betekenisvol" maken, zegt hij in een interview met GQ.

Anonieme Alchoholisten 

"Ik ben nu bijna 60 en beschouw de aankomende jaren als mijn laatste fase", begint Brad. "Dat kan tien, twintig of dertig jaar duren, dat weet je niet. Maar hoe gaat die periode eruit zien en hoe wil ik die tijd indelen? Het bezoeken van bijeenkomsten van Anonieme Alcoholisten heeft me enorm veel gebracht. Ik was onderdeel van een geweldige groep mannen bij wie ik volledig mezelf kon zijn, zonder dat ik angst had dat er dingen werden uitgelekt naar de pers. Dat vangnet is echt goud waard geweest en daar ben ik zeer dankbaar voor. Ook het stoppen met roken was iets groots voor mij: ik ben niet iemand die twee sigaretjes per dag kan roken, ik paf meteen een pakje weg. Dus de enige manier was compleet stoppen met alles en daardoor voel ik me beter dan ooit."

'Vaak alleen gevoeld'

Brad ging door een nogal eenzame periode en kwam er later achter dat hij lange tijd kampte met een depressie. "Gedurende mijn leven heb ik me vaak alleen gevoeld. Ik groeide alleen op en dat gevoel werd versterkt toen ik naar Los Angeles verhuisde. Eigenlijk ben ik pas de laatste jaren gaan beseffen dat ik al die tijd genoeg lieve en leuke mensen om me heen had, maar zo voelde ik dat eerder gewoon niet. Terugkijkend op mijn leven kampte ik altijd met een lichte depressie maar onderdrukte ik dat. Nu heb ik meer levensvreugde en waardeer ik muziek bijvoorbeeld heel erg, dat maakt me blij en rustig."

Bullet Train

Binnenkort banjert Brad weer de bios binnen en neemt-ie het John Wick-style op tegen een hele trits bad guys in een trein. Bullet Train is van David Leitch, de regisseur van het mega-hyperactieve Deadpool 2. Verwacht ook hier weer een moordend tempo vol duistere comedy en keiharde actie. Meer Brad Pitt? Check hier zijn 10 beste films ever.

Bullet Train draait vanaf 4 augustus in de bioscopen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder