Brad Pitt en Marion Cotillard smoorverliefd in nieuwe teaser Allied

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brad Pitt en Marion Cotillard smoorverliefd in nieuwe teaser Allied

Brad Pitt en Marion Cotillard smoorverliefd in nieuwe teaser Allied

|
|

Laatste update:

De liefde tussen Brad Pitt en Marion Cotillard spat van het scherm in de nieuwe teaser van Allied. In de romantische oorlogsfilm van de regisseur van Forrest Gump en Back to the Future spelen de acteur en actrice verliefde huurmoordenaars.

Allied

Allied is het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied.

Ze worden gedwongen tot een nep-huwelijk, maar dit groeit uit tot échte liefde. Hun relatie komt zwaar onder druk te staan door de oorlog en geheimen uit het verleden. Allied draait vanaf 24 november in de bioscoop.

#Braxit

Een wat ‘slechte’ timing om de nieuwe teaser uit te brengen. Gister werd bekend dat er een eind komt aan Brangelina: Angelina Jolie heeft maandag de scheiding van haar man aangevraagd. Geruchten gingen rond dat Pitt een affaire zou hebben met co-ster Marion Cotillard, maar een bron heeft aan People gemeld dat hier niets van waar is.

Het acteurskoppel werd in 2004 verliefd op de set van de film Mr. & Mrs. Smith. Brad was destijds nog getrouwd met Jennifer Aniston. Pitt en Jolie trouwden in 2014 in Frankrijk. Ze hebben zes kinderen. "Ik ben heel erg bedroefd hierdoor. Maar het welzijn van onze kinderen is nu het belangrijkste", reageerde Brad.

Zie ook:

Lees verder