'Brad Pitt als zwager is de hel'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Brad Pitt als zwager is de hel'

'Brad Pitt als zwager is de hel'

|
|

Laatste update:

Brad Pitt en Kate Hudson een setje? Wat de roddelpers betreft wel. Broer Oliver Hudson is er niet zo blij mee en steekt op hilarische wijze de draak met de geruchten rondom zijn zus en ongewenste zwager.

Brangelina

De break-up van Brangelina was niet alleen een klap voor het acteurskoppel zelf, maar ook voor Hollywood. De scheiding van Pitt en Jolie was natuurlijk tevens voer voor de media en de roddelbladen. En wat er na de breuk komt, is misschien nog wel mooier: mogelijke nieuwe liefjes.

Kate Hudson

Aan de kant van Angelina bleef het relatief rustig, maar Brad Pitt werd ervan beticht in de armen van Allied-tegenspeelster Marion Cotillard te zijn gevlucht. Beiden spraken de geruchten tegen, maar het duurde niet lang voordat er een nieuwe roddels op de loer lagen. Brad zou namelijk gevallen zijn voor actrice Kate Hudson.

Star Magazine

Volgens Star Magazine zou Pitt al bij Hudson zijn in getrokken. Het roddelblaadje photoshopte een foto van de twee, plaatste deze op de cover en zette er in dikke koeienletters ’Brad moves in’ boven. Nog een verzonnen quote van mama Goldie Hawn en het plaatje was compleet. Gelukkig wist Kates broer Oliver wel raad met deze roddels.

Lees verder