Brace en Ramses Shaffy, Onmogelijke duetten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brace en Ramses Shaffy, Onmogelijke duetten

Brace maakt diepe indruk met 'onmogelijk duet' met Ramses Shaffy

|
|

Laatste update:

Nick en Simon stookten het vuurtje achter zich weer flink op in de derde aflevering van Onmogelijke duetten. Ondanks de geweldige performances van Xander de Buisonjé met John Lennon en Rolf Sanchez met de Spaanse Luis Miguel, was het Brace die flink wat reacties uitlokte! 

Het SBS-programma bleek de afgelopen weken al een ware hit, en dat was deze week niet anders. De Twitteraars verbaasden zich voor de derde week op rij over de kwaliteit van de onmogelijke duetten! 

Muziekgenre van vroeger

Brace koos ervoor om in duet te gaan met Ramses Shaffy. "Vroeger luisterde ik veel hiphop en R&B, maar ik hield ook heel erg van Nederlandstalige muziek. Mijn moeder - grappige Surinaamse vrouw - had ook zo'n passie en Ramses was echt iemand waar ze van kon genieten." En dat was niet het enige wat Brace en de zanger verbond; hij blijkt zich ook te kunnen vinden in de songtekst van Laat me.

Belangrijke boodschap

Dit nummer past de voormalig Voice-ster als een jas. "Eigenlijk tot op de dag van vandaag is dit het liedje voor: doe wat je wil. Ik sta er echt voor om elke dag te doen waar ik gelukkig van word. In die jaren heb ik geleerd dat je altijd naar je gevoel moet luisteren", vertelt hij presentatoren Nick en Simon. "Iedereen heeft altijd iets beters te vertellen, maar beter doen ze het ook niet. Je moet je omringen met positieve mensen en gewoon je gang gaan." En dat liet hij zichzelf geen tweede keer zeggen!

'Songfestival 2022?'

Met zijn 'onmogelijke' duet maakte hij diepe indruk op de mensen thuis. "Brace, je hebt een geweldige stem. Ze hadden jou naar het Eurovisie Songfestival moeten sturen", laat een Twitteraar weten. Iemand anders hoopt vooral dat hij scoort met Laat me. "Brace, breng dit nummer alsjeblieft uit. Zo fijn", smeekt een fan.

Lees hieronder meer positieve reacties! 

We hopen dat je goed hebt opgelet, want Onmogelijke duetten valt niet via Kijk.nl terug te kijken. Wij vertellen je hier waarom.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder