Jeroen van der Boom

Veronica Superguide logo
Jeroen van der Boom

‘Jeroen van der Boom smeet biografie Gordon over z’n hek’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gordon en Hoge Bomen-presentator Jeroen van der Boom hebben - zo lijkt het - hun showbizzruzie inmiddels uitgesproken, maar er was een tijd dat Jeroen zó boos was, dat 'ie Gordons biografie over zijn hek wierp, recht in de tuin.

"Het is nooit leuk om de waarheid te horen natuurlijk, maar goed", zei Gordon toen Wilfred Genee hem deze week in Veronica Inside (de radio-variant) vroeg naar het 'boek-gooi-incident'. De twee wonen bij elkaar in de straat. Allebei hun huizen staan overigens te koop, maar 'Goor' ziet het somber in. "Ik heb er ook nog één te koop voor 3,5, maar dat gaat voorlopig niet lukken."

Jeroen van der Boom vs. Gordon

Ex-Toppers-collega's Jeroen en Gordon gingen enkele jaren geleden haast rollebollend over straat met verwijten over en weer. Dat begon toen Gordon in 5 Jaar Later sprak over zijn Toppers-tijd en dat Jeroen hem er het liefst uit zou hebben gewerkt. "Die man is zo fake en nep", klonk het weer in een ander interview.

‘Jeroen van der Boom smeet biografie Gordon over z’n hek’

Goedmaken?

Of het nu écht weer goed zitten tussen de twee, weten we niet. Wel vonden er intussen gesprekken plaats, geeft Gordon toe bij Wilfred. "Ik moet je zeggen: hij heeft een paar keer een poging ondernomen om het weer goed te maken. Ik heb hem afgelopen zomer gesproken op het terras ergens in Amsterdam en ja joh, weet je, lekker laten gaan. Nou ja goed, wat er gebeurd is gaat nooit meer goed komen, maar ik ben oké."

Gordon in coronatijd

Gordon, die recent weer eens in de clinch lag met valse stiefzuster Gerard Joling, kreeg de afgelopen tijd goed én slecht nieuws te verwerken. Zo kan hij door de aankomende, versoepelde corona-maatregelen waarschijnlijk weer (beperkt) de deuren van zijn horecazaken openen. Op tv-gebied gaat het begrijpelijk wat minder: zijn dagelijkse talkshow met Patty Brard lijkt definitief van de baan...

Lees verder