Bond-regisseur maakt live action-remake Winnie the Pooh

Veronica Superguide logo
Bond-regisseur maakt live action-remake Winnie the Pooh

Bond-regisseur maakt live action-remake Winnie the Pooh

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We zijn nog maar net bekomen van de betoverend mooie eerste trailer van Beauty and the Beast, of er verschijnt alweer een nieuwe live action-film ten tonele. De ene na de andere teken- en animatiefilm krijgt een levensechte remake. De volgende kinderklassieker waarvan een live action-variant in de maak is: good old Winnie the Pooh.

Prima C.V.

En niemand minder dan James Bond-regisseur Marc Forster is aangesteld als de regisseur voor de live-action-remake van de Disney-klassieker Winnie the Pooh. Dat meldt Variety. De Zwitserse Forster maakte in 2004 furore met de film Finding Neverland en maakte daarna onder meer The Kite Runner en de Bond-film Quantum of Solace.

Ted voor de kleintjes?

De film, die de naam Christopher Robin krijgt, focust zich op het jongetje dat bevriend raakt met Winnie. Volgens bronnen heeft de film op het oog gelijkenissen met Seth MacFarlane's vulgaire berenfilm Ted, maar is de beer in dit geval een vriendelijk familiefiguur.

Helemaal on trend

De live-action-versie wordt de zoveelste in een enorme reeks Disney-klassiekers die worden opgepoetst. De komende jaren komen er onder meer nieuwe films van Beauty and the Beast, Aladdin, Snow White, The Lion King en Mulan.

Lees verder