Boer Zoekt Vrouw start op 12 februari

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw start op 12 februari

Boer Zoekt Vrouw start op 12 februari

|
|

Laatste update:

Op 12 februari is het zover. Dan gaat het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw van start. Internationaal dit keer. Stem jij je tv op twee maanden ook af op NPO1?

Vijf boeren

We kunnen niet wachten totdat Yvon de stoute regenlaarzen aantrekt en ons meeneemt in de levens van haar boeren. In een filmpje vraagt Yvon zich af of jij ook zo benieuwd bent naar de vrouwen van Riks in het ijskoude, winderige Canada, Olke in Texas, Herman in Frankrijk, Marc in Zambia en David in Roemenië.

BZV Internationaal

Op het moment dat de video is opgenomen staat Yvon in Canada, waar boer Riks op dat moment met drie vrouwen in zijn boerderij verblijft. Voordat dat zover is krijgen we natuurlijk eerst te horen hoeveel brieven de boeren hebben gekregen. De internationale variant verloopt anders dan de 'normale' versie. Er zijn minder rondes en de uitverkoren vrouwen reizen eerder af naar het buitenland.

Ophef

Over het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal is inmiddels al heel wat ophef geweest. Twee boeren kwamen in opspraak, omdat ze geen 'echte' boeren zouden zijn. David en Marc zijn zelf niet de eigenaren van hun bedrijven. KRO-NCRV reageerde hierop door te zeggen dat dit geen nieuws voor ze was en dat dit ook het geval was bij Wim in Tanzania.

Lees verder