Boer Zoekt Vrouw opent met 3,7 miljoen kijkers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw opent met 3,7 miljoen kijkers

Boer Zoekt Vrouw opent met 3,7 miljoen kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw ging gisteren eindelijk van start. Na het voorstelrondje stroomden de brieven binnen en deze werden in de afgelopen aflevering eindelijk opengemaakt.

Brieven, brieven en nog eens brieven

Zoals we dat na al die jaren BZV wel gewend zijn, kreeg de ene boer meer brieven dan de ander. Boer Riks had met zijn voorstelvideo de minste vrouwen om zijn vinger gewonden. Herman had met zijn 40 brieven ook geen vetpot binnengehaald, maar wel: een brief van een model. Marc (die knappe boer uit Zambia) had daarentegen meer dan 800 brieven en pakketjes toegestuurd gekregen. 

Dates

Hij raakte lichtelijk in paniek toen hij zich realiseerde dat hij ze ook allemaal moest openmaken. En dat is wat alle boeren deden in de aflevering van gisteren op de SS Rotterdam, bijgestaan door Yvon: liefdesverklaringen lezen en de gelukkige dames selecteren met wie ze op date gaan. Dat was zo makkelijk nog niet. 

3,7 miljoen kijkers

De eerste aflevering van het tweede seizoen Boer Zoekt Vrouw Internationaal werd bekeken door 3,7 miljoen mensen. De concurrentie - die de jaarlijks BZV-bui waarschijnlijk al voelde hangen - werd daarmee weggeblazen. De Nederlanders die de uitzending gemist hadden, waren lichtelijk teleurgesteld, omdat de uitzending op NPO niet beschikbaar is. 

Lees verder