BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020

BzV-Milou is dankbaar: 'Wat als ik dat risico niet had durven nemen'

|
|

Laatste update:

De tijd vliegt écht! Het is namelijk alweer een jaar geleden dat Milou en Bastiaan elkaar voor het eerst ontmoeten! Dat gebeurde natuurlijk tijdens de speeddates in het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw (BzV). Milou blikt al mijmerend terug op die eerste date.

"Ga ik dit echt doen?!"

Na een slechte start vonden Milou en Bastiaan uiteindelijk toch de liefde bij elkaar! Kun je geloven dat het alweer een jaar geleden is dat de twee op hun Boer zoekt Vrouw-speeddategingen? Milou staat op haar Instagram-profiel stil bij dat jubileum: “Vandaag precies een jaar geleden vloog ik vanuit LA terug naar Nederland, voor 5 minuten met jou! Wat heb ik destijds vaak gedacht: zoveel moeite voor misschien maar 5 minuten. Ga ik dit echt doen?! Wat een blunder als ie me na de speeddate al naar huis stuurt! 5 minuten speeddate werd een dagdate, een logeerweek en voilà!”

Boer zoekt Vrouw-Milou deelt wijze les

Aww! Wat fijn dat het vloggende BzV-stel alweer zo’n poos gelukkig is! Milou wil echter niet enkel haar liefde aan Bastiaan betuigen. Ze sluit haar bericht namelijk af met een wijze les: “Wat als ik dat risico destijds niet had durven nemen?! Heb liever spijt van de kansen die je wel genomen hebt, dan van de kansen die je hebt laten liggen.”

Helaas moeten we het dit jaar zonder een nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw stellen… Voor iedereen die inmiddels wel weer een dosis BzV kan gebruiken, zetten we graag 9 ongemakkelijke en lieve hoogtepunten uit het vorige seizoen op een rijtje!

Lees verder