Boer Rob, Yvon Jaspers en vrouwen

Veronica Superguide logo
Boer Rob, Yvon Jaspers en vrouwen
BN'ersBoer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw-kandidaat alsnog gelukkig in de liefde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ze was de eerste die Boer zoekt Vrouw-kandidaat Rob op de schopstoel zette, maar het datingprogramma bracht Silvia uiteindelijk toch de liefde!

Dat maakt Silvia - die nogal teleurgesteld was in de houding van Rob - bekend in een interview aan de officiële Boer zoekt Vrouw-site. Cupido works in mysterious ways, zo blijkt maar weer, want de kandidate onthult dat deze nieuwe lover zonder BzV helemaal niet op haar pas was gekomen!

Silvia Boer zoekt Vrouw

Silvia en haar nieuwe liefde

Silvia plukt nu alsnog de vruchten van haar vertrek van de fruitkwekerij! "Het gaat heel goed met mij. Ik ben heel erg verliefd en dat was niet gebeurd zonder Boer zoekt vrouw. Hij zag mij namelijk op televisie en dacht: haar ken ik!", legt ze dolverliefd uit.

Hoe gaat het nu met Silvia?

"Het is nog pril maar ik kijk er naar uit hoe het zich gaat ontwikkelen", gaat ze verder. Gelukkig ziet de de andere afgevallen dames óók nog wel eens. Ze is "heel dankbaar" dat ze met die groep vrouwen ervaringen kan delen. "Daar ben ik enorm blij mee. We spreken elkaar regelmatig en dat is heel waardevol."

Hoe gaat het nu met Rob?

Met Rob gaat het trouwens ook wel goed, al kwam er na het mislukte Wendy-avontuur geen andere vrouw op zijn pad. Hij gelooft gelukkig nog wél in de liefde, ook al liep-ie voor het oog van miljoenen Nederlanders een blauwtje. Boer zoekt Vrouw-kijkers sloten Rob na de reünie-aflevering ook wat meer in hun hart: de kersenteler stelde zich erg kwetsbaar op!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder