geile geert boer zoekt vrouw bzv 2015

Veronica Superguide logo
geile geert boer zoekt vrouw bzv 2015

Teleurgestelde Boer zoekt Vrouw-Geert is plotseling weer single

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Nee, we hebben het niet over deze Geert! We bedoelen die andere boer Geert, die in 2015 meedeed aan Boer zoekt Vrouw. ‘Geile Geert’ was de afgelopen tijd eindelijk gelukkig in de liefde, maar inmiddels is hij tot zijn grote teleurstelling toch wéér single..

Geen liefdesgeluk voor BzV-Geert...

De meest spraakmakende Boer zoekt Vrouw-deelnemer aller tijden vertelt in een interview met het weekblad Weekend over zijn verbroken relatie. Hij is namelijk niet langer samen met zijn ex-vriendin Gea… De breuk kwam als een donderslag bij heldere hemel: “We waren samen op pad geweest en toen zei ze: ‘ik heb het er met mijn vriendin over gehad en ik ben te lang alleen geweest. Ik wil niet meer samenzijn met een man, ik stop ermee’.” Dat klinkt inderdaad nogal plotseling! We snappen zodoende wel dat Geert even de kluts kwijt is: "Waarom denkt ze dat zij geen relatie meer kan aangaan? Die vrouwen van tegenwoordig, ik weet niet wat ik ermee moet."

Gelukkig vermaakt Geile Geert zich wel

Arme Geert… Nadat hij begin dit jaar stopte met zijn boerenbedrijf, had hij natuurlijk alle tijd om lekker te daten. Gelukkig vermaakt de oud-Boer zoekt Vrouw-deelnemer zich ook wel in zijn uppie: “Ik ben zelf wel zo ver dat ik niet meer wil samenwonen. Ik wil mijn vrijheid denk ik wel behouden, maar dat ligt ook aan de klik met een vrouw.” 

O, en we kunnen het natuurlijk niet over Geert hebben zonder zijn hilarische hondje nog even te noemen...

Lees verder