Tim Hofman en Rijk Hofman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman en Rijk Hofman
BN'ers

BNNVARA blokkeert video broertje Tim Hofman waarin hij Waylon uitlacht

|
|

Laatste update:

Rijk Hofman heeft de omroep van zijn oudere broer Tim Hofman pissig gemaakt. Op zijn kanaal laat hij weten dat BNNVARA een YouTube-video van hem heeft laten verwijderen waarin hij de beruchte Waylon-heeft-erectieproblemen-aflevering van Boerderij van Dorst bespreekt. 

Raven niet serieus nemen

Rijk becommentarieert vaker televisieprogramma’s op zijn YouTube-kanaal. Dit keer besprak hij de aflevering van Boerderij van Dorst waarin Raven Waylon ondervraagt over zijn erectieproblemen. Rijk vindt het komisch. “Sorry, ik wil niet lachen, want het is een serieus probleem. Ik kan alleen het hoofd van Raven niet serieus nemen.”  

Vandaar die Porsche

Hij laat weten om het hoofd van Raven te lachen, niet om het probleem. “Het probleem is bloedserieus. Of, nou ja, geen-bloed-serieus. Hahaha. We weten wel gelijk waar die Porsche voor compenseert”, doelend op de gele Porsche waarmee Waylon op Ravens boerderij arriveerde. Rijk gelooft weinig van Waylons verhaal dat hij is vreemdgegaan vanwege erectieproblemen. Als hij daar last van zou hebben, zou hij zo ver mogelijk uit de buurt van vrouwen blijven.  

#BOOS 

BNNVARA was hier niet van gediend en liet aan Rijk weten dat de video content van de omroep bevat en dat Rijk niet over de rechten beschikt. Rijk denkt dat het anders zit 'het is handmatig geblokkeerd door BNNVARA' hij laat weten de video zo snel mogelijk op zijn Instagram te uploaden. Vervolgens steekt de Singletown-presentator zijn middelvinger op naar de omroep. 

Lees verder