BNN onthult deelnemers De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld

Veronica Superguide logo
BNN onthult deelnemers De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld

BNN onthult deelnemers De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorig seizoen hebben we regelmatig met het zweet in onze handen zitten kijken naar De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Vandaag onthulde BNN welke waaghalzen komend seizoen achter het stuur kruipen.

Voor het tweede seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld heeft BNN weer opvallend veel bekende Nederlanders gevonden die bereid zijn hun leven te wagen. De koppels worden volgend jaar gevormd door Glenn Helder en Rick Brandsteder, Ferry Doedens en Ronald Giphart, Robert Kranenborg en Olcay Gulsen, Eva van de Wijdeven en Eddy Zoey, Tatum Dagelet en Victor Reinier, Lange Frans en Sigrid ten Napel, Judith Osborn en Ruud Feltkamp en Géza Weisz en Leo Alkemade.

Kosovo

In het programma wordt de rijvaardigheid van de BN’ers weer flink op de proef gesteld op een paar van de meest onherbergzame en afgelegen autowegen ter wereld. De koppels gaan onder meer naar Kosovo, Sri Lanka, Namibië, Kazachstan en Kenia. Dit jaar hebben we met samengeknepen billen zitten kijken hoe de deelnemers zich moesten manoeuvreren door dichte jungles en diepe ravijnen, dus we zijn benieuwd wat het tweede seizoen in petto heeft.

De serie is vanaf 4 januari iedere woensdag te zien op NPO 3.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder