'BN'ers geven zich bloot in Adam Zkt. Eva VIPS'

Veronica Superguide logo
'BN'ers geven zich bloot in Adam Zkt. Eva VIPS'

'BN'ers geven zich bloot in Adam Zkt. Eva VIPS'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Blind daten, maar dan naakt? Dat kennen we natuurlijk van Adam zkt. Eva. In het verleden waren de vrijgezellen onbekenden, maar er zou een nieuwe editie met BN’ers op de planning staan.

Ongemakkelijk

Dit meldt Televizier in een bericht. Het RTL-programma, dat gepresenteerd wordt door Nicolette Kluijver, bracht ons een hoop kijkplezier en dan met name door het ongemakkelijke moment waarop de twee vrijgezellen elkaar in vol ornaat aantreffen op een strand. Met als centrale vraag: waar moet je kijken?

Adam Zkt. Eva

In de hierop volgende uren worden de beelden voor de kijker alleen nog maar ongemakkelijker, aangezien de naaktlopers er zich zelf totaal niet meer van bewust zijn dat ze geen kleren aan hebben. Het leed dat naakt daten heet, wordt niet alleen aangeboden aan onbekende landgenoten, maar zou dus ook een optie zijn voor Bekende Nederlanders. 

BN'ers

Welke BN’ers zich aan dit avontuur zouden wagen, daar zijn we natuurlijk uiterst benieuwd naar. Voorwaarde is waarschijnlijk dat ze vrijgezel zijn en natuurlijk dat ze hun kleren uit durven te trekken op nationale televisie. Het gaat overigens niet om sterren die met elkaar gaan daten, maar BN’ers die juist met ‘de gewone Nederlander’ een (naakt) beschuitje willen eten en misschien wel samen de liefde gaan vinden. 

Lees verder