Jordan Roy in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jordan Roy in The Voice of Holland op RTL 4

Jordan Roy genoot van Songfestival-aandacht na Shownieuws-misser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Shownieuws zit nogal te blunderen! Een aantal dagen geleden meldde de showrubriek van SBS 6 vol trots en héél stellig dat volgens een 'insider' Jordan Roy naar het Songfestival zou gaan. Het lijkt erop dat dit niet klopt, maar Jordan heeft zeker genoten van deze aandachtsinjectie.

Oké, oké: we geven het toe. Ook Superguide tuinde erin. Die "betrouwbare bron" waar Bart van Ettekoven het over had in Shownieuws, is mogelijk toch niet zo betrouwbaar. Volgens hem gaat Jordan Roy (bekend van The Voice en X-Factor) naar het Songfestival, maar het AD meldde gisteren juist weer érg stellig dat Jeangu Macrooy ons land gaat vertegenwoordigen.

Jeangu Macrooy:

Jordan Roy genoot van Songfestival-aandacht na Shownieuws-misser

Aandacht

Jordan zelf vond die aandacht wel lekker en geef 'm eens ongelijk. "Mijn telefoon is gisteren ontploft. Ik kon niet meer normaal mijn telefoon gebruiken. Ik werd gebeld en gewhatsappt. Het was een gekkenhuis", reageerde hij gisteren in Shownieuws. Ook gaf hij maar meteen toe dat 'ie niet officieel is gevraagd om mee te doen aan het Songfestival. "Ik dacht: ik laat het even bezinken en ik wilde er ook even van genieten dat er zo veel genoemd en gezegd werd. Ik was ook gewoon bezig." Begrijpelijk!

Misser

Maar, euhm... waar tovert Shownieuws die betrouwbare bronnen toch vandaan? Nu voor 99% zeker is dat Jeangu Macrooy de felbegeerde job krijgt, vragen we ons toch af waar al die andere namen vandaan kwamen. Zo meldde het programma eerder al dat Shirma Rouse, Thomas Berge en Davina Michelle óók nog kans maakten. Misschien wás dat ook wel zo, maar geen van drieën is het uiteindelijk geworden. Make up your damn mind, Shownieuws!

Lees verder